این سایت متعلق به فدراسیون ورزشهای همگانی جمهوری اسلامی ایران می باشد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های همگانی، نایب رئیس فدراسیون ورزش های همگانی، با تاکید بر اجرای طرح ملی اصلاح ناهنجاری های اسکلتی زنان روستایی گفت: علیرغم شرایط کرونایی فدراسیون ورزش های همگانی با همکاری حوزه معاونت بانوان با حداکثر امکانات و ظرفیت در صدد اجرای این طرح است.
آذین ساکی افزود: طبق برش استانی معاونت ورزش بانوان و نظر کارشناسان حوزه نظارت و ارزیابی برای اجرای اینطرح در استان چهارمحال و بختیاری ۳۴ سهمیه در نظرگرفته شده است و بر همین اساس مربیان آمادگی جسمانی پیلاتس با توجه به سهمی که در اختیار استان قرار داده شده است معرفی می شوند.
وی افزود: در اینطرح یک دوره تربیت مدرس برای تعدادی از مربیان دارای کارت حرکات اصلاحی که دانش آموخته مقطع فوق لیسانس حرکات اصلاحی هستند برگزار می شود و از اول بهمن ماه برای برگزاری کلاس ها در نقاط مختلف کشور اعزاممی شوند.
نایب رئیس فدراسیون ورزش های همگانی تصریح کرد: تمهیدات لازم برای برگزاری کارگاه ۶۰ ساعته در بهمن ماه اتخاذ شده است.
ناهید جباری سرپرست آکادمی ملی ورزش های همگانی کشور نیز در ایننشست اظهار داشت: هجدهم دی ماه مربیان منتخب در این طرح در دوره ۴ روزه مجازی تربیت مدرس شرکت می کنند و از یک بهمن در کارگاه ۶۰ ساعته با حضور ۳۰ نفر از مربیان شهرستانی در نقاط مختلف کشور برگزار میشود.
سوسن تمدن رئیس گروه ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه امسال سومین سال اجرای تست ساختار قامتی برای زنان و دختران روستایی است افزود: معاونت ورزش بانوان درتفاهمنامه ای با هیات روستایی و عشایری استان با مشارکت کارشناسان ارشد تربیت بدنی دارای مدرک فوق لیسانس تربیت بدنی تست ساختار قامتی برای۹هزار نفر را در سال ۹۷ اجرا کردند.
تمدن خاطرنشان کرد: در سال قبل نیز اینطرح برای ۴هزار و ۲۰۰ نفر در رده سنین ۱۵ تا ۴۵ سالاجراشد و امسال در شرایط کرونایی هزار و پانصد نفر سنجش شدند.
وی تصریحکرد: بروشور های حرکات اصلاحی نیز دراختیار افرادی که از ناهنجاری در اسکلت بدنی رنجمی برند قرارداده شد.
به گفته ی رئیس گروه ورزش امور بانوان اداره ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری از ۳۵۰ خانه ورزش روستایی فقط ۱۰ مربی دارای کارت هستند و برای جیران کمبود مربی باید از ظرفیت مربیانیکه مایل به خدمت در مناطق محروم هستند استفاده شود.
وی از حمایت همه جانبه معاونت ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان برای اجرای طرح ساختارقامتی زنان روستایی خبر داد و افزود: میتوانبا بومی سازیو فرهنگ سازی نیروهای بهتر و بیشتریرا برای حمایت از دویا سه روستا آماده کرد.
تمدن خاطرنشان کرد: استان چهارمحال و بختیاری در بخش بانوان بیش از ۱۶ هزار ورزشکارسازمانیافته و عددی بیش از این ورزشکار سازمان نیافته فعال در ورزش های همگانی دارد.
مژگان نبی الهی دبیر ورزش های همگانی استان نیز تاکید کرد: انسجام بین فدراسیون و هیات ورزشهای همگانی و معاونت ورزش و بانوان اداره کل ورزشو جوانان استان شرایط مثبتی را برای اجرای موفق برنامه ها فراهمکرده است.
وی با اشاره به اینکه اینهیات برای اجرای اهداف فدراسیون و برنامه های ورزش جوانان از آمادگی کامل برخوردار است گفت: استان چهارمحال و بختیاری بعنوان یک استان کم برخوردار با دارا بودن ظرفیت های فراوان طبیعی و ارتفاع از سطح دریا می تواند با در اختیارگرفتن زیرساخت های قوی و منابع انسانی تحصیلکرده میزبانی شایستهبرای اجرای مسابقات کشوری و دوره های کارگاهی و مربیگری باشد.
انتهای پیام/
اخبار ، تصاویر ، ویدئو و اطلاعیه های ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید